Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля помогнете, теч на антифриз и пушек в купето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

асд

забравих да спомена че и парното не ми работи , изклъчително слабо
    ALFA ROMEO 155 1.8 TWIN SPARK 16V

Comment

..

Братле разглобяваи и сменяи крана.Иначе рискуваш да ти изтече антифриза в колата.А за добавки забрави.Ще запушиш нещо.Успех
      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

вече сложих добавка

ходих в един доверен сервиз и там ми каза човека да тура добавка течна и днеска я сложих на загрят двигател и след 15 мин го спрях и са ше вида тия дни кво ше става..

Comment

Re: мерси,слушаи

Първоначално публикувано от active_active
          а като се замисля и изпод краката ми излиза пара докато карам така че 6те проверя само те моля да ми кажеш по какво да позная че кранчето е за смяна
          кранченце - смяната не е трудна но е гъзурене с глават надолу. Не ти ли топли на десния крак??
          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

kris11

не ми духа парното не ми работи ваобще,та крис значи викаш че за смяна на кранче не трябвада се разглобява таблото само кората под волана нали?

-----------------------------------------
            КИРИЛЦАААААААА!

Comment

Working...
            X